Dierenbeeldjes brons is een dierenbeeldjes collectie die iets kunstzinniger is dan de andere dierenbeeldjes. Deze dierenbeeldjes zijn ontworpen door diverse kunstenaars en zijn meer gericht op de kunst dan op het dierenbeeldje. Deze dierenbeeldjes collectie is qua prijs ook duurder dan de andere dierenbeeldjes. Brons is momenteel bijna onbetaalbaar maar heeft dan ook een luxe en bijzondere Uitstraling.Bronskleurig Vrouwe Justitia beeldjeBronzen beeldjes worden in stappen ontworpen. Het begint met een idee van een kunstenaar die daarna zijn dierenbeeldje creëert in wax, van het waxen dierenbeeldje wordt een mall gemaakt van gips. Deze mal wordt volgegoten met vloeibaar brons in de bronsgieterij. Na het afkoelingsproces wordt het dierenbeeldje van brons uit de gipsen mal gehaald, daarna gepolijst en bijgewerkt waar het nodig is.

Hieronder vind uw twee links waar u de bronzen dierenbeeldjes kunt kopen.
– Dierenbeeldje art-line
– Dierenbeeldje kunst

Buiten de dierenbeeldjes hebben wij nog meer beelden en beeldjes en klokken in onze beeldjes webwinkelKraanvogel klok bronskleurig lopend

 Kijk hier voor de hele beelden collectie

De dierenbeeldjes van brons zijn verkrijgbaar in, olifantenbeeldjes, poezenbeeldjes, hondenbeeldjes, kikkerbeeldjes,beeldje schaap, beeldje varken, zeehondenbeeldje, eendenbeeldje, beeldjes slak,, konijnenbeeldjes, struisvogelbeeldjes, , dolfijn beeldje, uilenbeeldjes, beeldje giraf, vogelbeeldjes. schildpad beeldje, nijlpaard beeldje, stierenbeeldje en leeuwenbeeldjes.