Dierenbeeldjes brons-look

Dierenbeeldjes brons-look is een dierenbeeldjes collectie die iets kunstzinniger is dan de andere dierenbeeldjes. Deze dierenbeeldjes zijn ontworpen door diverse kunstenaars en zijn meer gericht op de kunst dan op het dierenbeeldje. Deze dierenbeeldjes collectie is qua prijs ook duurder dan de andere dierenbeeldjes. Brons is momenteel bijna onbetaalbaar maar heeft dan ook een luxe en bijzondere uitstraling. Het alternatief zijn de dierenbeeldjes brons look, hoogwaardige dierenbeeldjes gemaakt van tin en later verbronsd.

 

Bronzen dierenbeeldjes worden in stappen ontworpen. Het begint met een idee van een kunstenaar die daarna zijn dierenbeeldje creëert in wax, van het waxen dierenbeeldje wordt een mall gemaakt van gips. Deze mal wordt volgegoten met vloeibaar tin in de gieterij. Na het afkoelingsproces wordt het dierenbeeldje van tin uit de gipsen mal gehaald, in een bad geplaatst om de brons look te verkrijgen daarna gepolijst en bijgewerkt waar het nodig is.

Hieronder vind uw twee links waar u de bronzen dierenbeeldjes kunt kopen.
– Dierenbeeldje art-line
 Dierenbeeldje kunst

Buiten de dierenbeeldjes hebben wij nog meer beelden en beeldjes in onze beeldjes webwinkel Kijk hier voor de hele beelden collectie