De dierenbeeldjes

De dierenbeeldjes,

Dierenbeeldjes zijn er in veel soorten en maten te verkrijgen.  Er zijn dierenbeeldjes gemaakt van brons , dieren beeldjes gemaakt van metaal, dierenbeeldjes gemaakt van polystone en dierenbeeldjes gemaakt van glas. In deze categorie vind u de specifieke omschrijvingen en soorten. Alle soorten dierenbeeldjes omschreven per categorie en uiteraard meteen de link naar de webwinkel die is gespecialiseerd in dierenbeeldjes.
Panda beeldjesdierenbeeldjes apen

Wij hebben dierenbeeldjes van onder andere, olifanten, poezen, apen, beren, draken,giraf, vissen, vogels, adelaars, havik, ijsberen, neushoorn, leeuwen, leguaan, dolfijnen, pinguïn, slangen en nog veel meer leuke en gedetailleerde dierenbeeldjes. Alle dierenbeeldjes zijn met de grootste zorg afgewerkt en met de hand geschilderd , elk dierenbeeldje is dan ook een uniek exemplaar.

Waarom dierenbeeldjes
De dierenbeeldjes zijn speciaal voor de dierenliefhebbers en voor de verzamelaars, veel verzamelaars verzamelen dierenbeeldjes van 1 soort dier maar er zijn ook dierenbeeldjes verzamelaars die alle dieren verzamelen. Wij hebben dan ook een speciale pagina met links van verzamelaars van dierenbeeldjes.

Waar te koop
De grootste collectie met dierenbeeldjes vind je op www.rawa.nl en op www.deavond.nl

Geef een reactie