Dierenbeeldjes versturen

Voor het verzenden van de dierenbeeldjes maken wij gebruik van de volgende drie manieren.

DPD
Als toonaangevende dienstverlener levert DPD (Dynamic Parcel Distribution) dag in, dag uit standaard- en expresspakketten namens duizenden tevreden klanten. Wij maken deel uit van het internationale DPD netwerk, maar zijn ook deskundig op onze eigen nationale markt. Communicatie heeft de volle aandacht bij DPD – met klanten, journalisten en potentiële medewerkers. Als onderneming zijn wij ons ook terdege bewust van onze sociale verantwoordelijkheden richting medewerkers en milieu.

Kiala

Voor actieve consumenten betekent het missen van een pakketlevering aan huis vaak het begin van een moeilijke weg om het pakket te gaan afhalen op een plaats met krappe openingstijden, lange wachtrijen of ver weg in een depot op een industrie gebied.

Kiala levert uw pakketten snel in een afhaalpunt. Het proces van levering binnen buurtwinkels wordt ondersteund door een uniek en modern technologisch platform dat een service van hoge kwaliteit helpt garanderen. De consument kan zijn pakket via het Internet op de voet volgen en krijgt een berichtje per sms, email of op de vaste lijn zodra het pakket in het leveringspunt is aangekomen.

Kiala biedt volgende mogelijkheden:

Uw pakket gemakkelijk geleverd in een buurtwinkel.

Optimaliseer uw tijd door uw pakketten af te halen in een winkel van uw keuze dichtbij huis, werk of zelfs de school van uw kinderen!

Makkelijk ruilen of terugsturen

Een artikel bevalt u niet? U wilt het ruilen of terugsturen?
Geen probleem: breng het gewoon naar uw Kiala Punt.
Daar doen ze het nodige…

Ruime openingsuren

’s Morgens vroeg, ’s middags of ’s avonds tot 20 of 21 uur, weekdag of weekend, aan u de keuze!

Direct bericht

Krijg bij de aankomst van het pakket direct een seintje via telefoon, sms of email en volg uw pakket via de internet site van Kiala.

Snelheid

Binnen 24 uur geleverd op het Kiala punt! U kunt het pakket na het ontvangen van de notificatie direct afhalen in een buurtwinkel zonder lange rij.

TNT

wilt een pakket versturen of ontvangen binnen Nederland?

Dat kan. En een pakket versturen met PostNL is erg gemakkelijk. Met of zonder onze aanvullende services als verzekerd of aangetekend verzenden, u kunt direct aan de slag.

  • PostNL biedt u een 24-uurs service; als u op werkdagen een pakket verstuurt, streven wij ernaar dit binnen 24 uur te bezorgen.
  • Online verzenden: met de online verzendservice kunt u thuis uw pakket klaar maken om te versturen, en als u wilt haalt PostNL uw zending thuis (of op uw werk) op. U kunt zelf uw PostNL pakket frankeren door thuis een post- of pakketzegel uit te printen en op uw pakket te plakken.
  • Met Track & Trace kunt u online volgen waar uw PostNL pakket is.
  • Verstuurt u meer dan 2 pakketten per week? Dan bieden wij u graag een voordelig zakelijk contract.

Ook het ontvangen van uw pakketten is erg makkelijk:

  • Met MijnPakket heeft u een overzicht van alle pakketten die naar u onderweg  zijn
  • Bepalen waar en wanneer uw pakket bezorgd wordt? Dit kan bij de webshops met de PostNL Checkout.