Dierenbeeldjes kopen

Dierenbeeldjes online bestellen en kopen is tegenwoordig heel normaal, steeds meer komen de webwinkels die veilig en betrouwbaar zijn naar voren. Er worden meer en meer veiligheid maatregelen genomen zodat het kopen op internet een normale gang van zaken word maar vooral vertrouwd wordt.

Wij proberen de veiligheid en betrouwbaarheid zo hoog mogelijk te houden door regelmatig onze webwinkel met dierenbeeldjes te controleren op eventuele lekken.
Daarnaast maken wij enkel gebruik van ideal omdat dit veilig, snel en betrouwbaar is. Dit gebeurt zonder tussenkomst van derden. Tevens heeft u als klant de mogelijkheid om aan te geven of wij uw gegevens bewaren of na afhandeling van uw bestelling verwijderen.

Het aanbod dierenbeeldjes wordt met de dag groter en breder. zo hebben wij altijd een up to date dierenbeeldjes collectie.

Het verzenden doen wij op verschillende manieren, standaard verzenden wij met de DPD. De DPD is snel betrouwbaar. In 90% van de verzendingen worden de dierenbeeldjes binnen een dag geleverd. Naast deze standaard verzending met de dpd bieden wij u ook de mogelijkheid aan om gebruik te maken van Kiala. Kiale is een verzendbedrijf die gebruik maakt van verschillende afhaal locatie door heel nederland. U hoeft dus niet thuis te blijven om uw pakketje in ontvangst te nemen. Een nadeel heeft Kiala wel het duurt gemiddeld iets langer dan het verzenden met de dpd